HVEM ER JEG?

Gift med Jette, far til fem, hus i Frederikssund.

Medlem af Folketinget for Venstre, erhvervsordfører, og blandt andet medlem af transport-, beskæftigelses-, epidemi-, skatte-, sundhed-, social-, uddannelse- og forsknings- og indenrigsudvalget samt udvalget for digitalisering og IT.

Uddannet cand.merc.aud. i 2000, erhvervserfaring som businesscontroller hos Berendsen og Falck, siddet i byrådet i Helsingør fra 2006 – 2013 og byrådet i Frederikssund siden 2014. Har hele livet været optaget af beskæftigelsespolitik og samfundsforhold.


MIN HISTORIE

Jeg er vokset op i Slangerup. Min mor arbejdede som klinisk diætist og min far som fuldmægtig. Jeg startede i folkeskolen i Slangerup og gik senere på Frederikssund Handelsskole. Derefter fortsatte jeg på Handelshøjskolen i København, hvor jeg uddannede mig til cand.merc.aud. i 2000, hvorefter jeg startede som business controller hos Falck. Lige siden har jeg beskæftiget mig med politik.

Min politiske interesse stammer fra min farfar, som også gennem mange år var meget politisk aktiv. Vi diskuterede ofte politik i en tid, hvor Uffe Ellemann-Jensen var formand for Venstre. Derfor meldte jeg mig i 1989 ind i Venstres ungdom. I 1992 blev jeg formand for Venstres Ungdom i Slangerup og to år senere blev jeg som 19-årig den yngste byrådspolitiker nogensinde i den gamle Slangerup Kommune. Og det var bare startskuddet på min politiske karriere.Man kan sige, at min hverdag går fra politik i byrådet og på Christiansborg til svømning med tvillingerne og højtlæsning af hestebøger. En sjov og spændende kombination.